Welkom op de site van Wood-Line meubelen!

Wood-Line is een meubelspeciaalzaak, waar meubelen vakkundig op maat worden gemaakt. Er worden niet alleen meubelen aangeboden, maar ook leuke accessoires voor in huis. Tevens is er een showroom met een uitgebreide collectie eiken meubelen. Alles kan voor u op maat en naar eigen idee gemaakt worden, zowel het klassieke eiken meubel als ook het strakke eiken. Een van onze sterkste kanten is het vervaardigen van eettafels en salontafels. Wij werken onder andere ook met andere houtsoorten met als voorbeeld kersen en noten. De meubels worden tevens ook vervaardigd in edelfineer. Wood-Line kan meubelen leveren van verschillende meubelfabrikanten en groothandels. Deze meubelen kunnen ook vaak iets worden aangepast of veranderd (bijvoorbeeld aan de indeling van een kast of aanpassing van kleur).

Wij hebben verschillende soorten meubelen te bieden, zoals:
– Dressoirs en kasten. In onze showroom staat een grote collectie dressoirs en kasten, waaronder fabrieks als eigengemaakte.
– TV meubels. In tv en stereo meubelen staat u bij ons voor een grote keus, ook hier geldt weer wat er niet staat, is te maken in zowel massief als edelfineer.
– Eetkamer en salontafels. Dit is onze specialiteit. Eetkamer en salontafels te kiezen in bijna ieder maat of model, tevens diverse houtsoorten.
– Eetkamerstoelen. Deze kunnen we leveren van verschillende fabrieken en toeleveranciers. In zowel hout, stof en leer.
– Slaapkamers. Wij maken voor u de mooiste slaapkamers op maat en wens.

Hieronder staan voorbeelden van onze meubels:

Wij kunnen ook met trots mededelen dat sinds kort de Wood-Line meubelen en accessoires ook te zien zijn in Sittard. Dit in samenwerking met Rimeni Creatief. Jullie zijn van harte welkom om ook hier een kijkje te nemen. De winkel bevindt zich in Sittard, Rosmolenstraat 11.

Heeft u vragen over onze meubelen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord. Kom gerust eens binnen in onze winkel en kijk rustig rond. Neem eventueel uw tekening, schets of foto met maten van uw toekomstig meubel mee voor een vrijblijvende offerte. Wij zien u graag langskomen. Hopelijk tot snel!